Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Betalingsachterstanden voorkomen en terugdringen

Modulaire diensten en flexibele samenwerking

Om de continuïteit van uw organisatie te borgen en groei te realiseren heeft u werkkapitaal nodig. Als u wilt voorkomen dat uw facturen te lang open staan en uw werkkapitaal fungeert als leverancierskrediet, is professioneel ingericht credit management onontbeerlijk. Wij helpen uw cash flow te optimaliseren. Onze servicegerichte aanpak draagt bovendien bij aan de positieve ervaring met uw organisatie. Wij nemen u het proces uit handen, in zijn geheel of delen ervan.

Vesting Finance heeft als hechte partner dezelfde ideeën over kwaliteit van de dienstverlening als TKP.
 1. Acceptatie

  Wie weet met wie hij zaken doet, brengt zijn debiteurenrisico naar beneden. Want pas dan bent u in staat een afgewogen beslissing te maken als het gaat om wie u als klant accepteert en tegen welke voorwaarden. Vesting Finance staat u bij.

  Lees verder...
 2. Facturatie

  Facturatie is een belangrijk element van uw bedrijfsvoering, maar niet iets dat u per se in huis moet hebben. Door uw facturatie uit te besteden aan een specialist bespaart u kosten en uw klanten betalen op een manier die zij prettig vinden.

  Lees verder...
 3. Debiteurenmanagement

  Voor de groei van uw organisatie is professioneel debiteurenbeheer noodzakelijk. Een openstaande factuur kost u immers iedere dag geld. Met actief debiteurenbeheer zorgen wij ervoor dat uw factuur sneller wordt betaald.

  Lees verder...
 4. Minnelijke incasso

  Voor uw oninbare facturen zoekt u een betrouwbare partij die grote volumes aankan, maatwerk levert en een hoog inningspercentage realiseert. Of uw debiteuren nu zakelijk of particulier zijn, uw reputatie en klantrelatie verliezen wij nooit uit het oog.

  Lees verder...
 5. Gerechtelijke incasso

  Onze juridische afdeling brengt een advies uit over de haalbaarheid en het kostenrisico van een eventuele rechtszaak. Kiest u voor het opstarten van een gerechtelijk traject, dan nemen we dit desgewenst volledig voor u uit handen.

  Lees verder...
 6. Schuldbewaking

  Biedt uw debiteur geen verhaal? Of is deze met onbekende bestemming vertrokken? Dan is incasso niet mogelijk. Op termijn kan de situatie in uw voordeel veranderen. Wij houden de vinger aan de pols en zorgen wij dat uw vordering niet verjaart.

  Lees verder...
 7. Verkoop van vorderingen

  Wilt u niet langer zelf proberen uw facturen te incasseren, maar wilt u direct uw balanspositie verbeteren? Wij kunnen uw portefeuille van u kopen. Wij werken op basis van intensieve partnerships, waarbij de samenwerkingsvorm flexibel is.

  Lees verder...

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche