Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

De beste zorg voor uw kredietportefeuille

Van acceptatie tot en met betaling

Bij servicing van kredietportefeuilles is doortastend optreden cruciaal. Of het nu gaat om consumptief, zakelijk of hypothecair krediet. U zoekt een partner die alle benodigde kennis en ervaring in huis heeft en opereert als een verlengstuk van uw organisatie. Een betrouwbare partij die zorgt voor de volledige servicing van uw portefeuille met maximale service en transparantie voor u en uw klanten.

Vesting Finance heeft als hechte partner dezelfde ideeën over kwaliteit van de dienstverlening als TKP.
 1. Acceptatie

  Ter voorkoming van overkreditering en om fraude tegen te gaan, is zorgvuldige klantacceptatie belangrijk. Wij verzamelen en beoordelen alle benodigde documenten en nemen het proces volledig voor u uit handen.

  Lees verder...
 2. Primary servicing

  Onze specialisten hebben veel ervaring in consumenten, zakelijk en hypothecair krediet. Zij hebben grondige kennis van complexe financiële producten en processen. Onze medewerkers voldoen aan alle eisen, zoals bijvoorbeeld de Wft die stelt.

  Lees verder...
 3. Special servicing

  Special servicing heeft als doel betalingsachterstanden op kredieten zo snel mogelijk te signaleren, te herstellen en eventuele verliezen te beperken. Dit doen wij via een persoonlijke, doelgerichte aanpak afgestemd op het risicoprofiel.

  Lees verder...
 4. Incasso

  Onze specialisten hebben veel ervaring met maatschappelijk verantwoorde afwikkeling van kredieten en hebben daarnaast grondige kennis van hypotheek- en pandrecht, executierecht, faillissementsrecht en de WSNP.

  Lees verder...
 5. Back up servicing

  Indien uw huidige uitvoerder niet meer aan de gemaakte leveringsvoorwaarden kan voldoen, bijvoorbeeld bij een faillissement, is het belangrijk om te beschikken over een gedegen Back up servicer.

  Lees verder...

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche