r

Insolventie team neemt bewoners Hilverzorg mee naar DierenPark Amersfoort

Onze organisatie heeft een brede aandacht voor aspecten die te maken hebben met het milieu, de maatschappij en goed ondernemingsbestuur (ESG). In dat kader vinden we het belangrijk om sociaal bewust te zijn en daar waar mogelijk ons steentje bij te dragen in het realiseren van een financieel, vitale, maatschappij. Dit doen wij onder andere door tijd en kennis beschikbaar te stellen voor vrijwilligerswerk. In dat kader ging ons Insolventie team op pad met 11 bewoners van woonzorglocatie Hilverzorg naar Dierenpark Amersfoort.
Chantal Vesting Medewerker
Chantal
12/7/2024
5 min leestijd

Het Insolventie team van Vesting Finance ging op donderdag 11 juli een dagje naar DierenPark Amsersfoort samen met 11 bewoners van woonzorglocatie Hilverzorg. Het Insolventie team heeft hiermee voor veel blije gezichten gezorgd! Wij zijn dan ook trots op deze toppers!

Onze organisatie heeft een brede aandacht voor aspecten die te maken hebben met het milieu, de maatschappij en goed ondernemingsbestuur (ESG). In dat kader vinden we het belangrijk om sociaal bewust te zijn en daar waar mogelijk ons steentje bij te dragen in het realiseren van een financieel, vitale, maatschappij. Dit doen wij onder andere door tijd en kennis beschikbaar te stellen voor vrijwilligerswerk.

Noeska Sporrel, Senior Medewerker bij het Involentie team: "Vesting Finance biedt medewerkers de mogelijkheid om 8 uur per jaar aan vrijwilligerswerk te besteden. Het insolventie team heeft daar gezamenlijk gebruik van gemaakt door met deze 11 bewoners op stap te gaan. Het was een hele leuke dag!"