r

Vesting Finance ontvangt ISO 27001:2022 certificering

VestingFinance heeft op 26 juli 2023 de certificering ISO 27001:2022 ontvangen. Hiermee is aangetoond dat de informatiebeveiliging binnen onze IT & Changeorganisatie voldoet aan de internationale standaard en dat Vesting Finance een betrouwbare partner is op het gebied van informatie beveiliging. De werkzaamheden, processen en protocollen voorinformatiebeveiliging binnen onze IT & Change organisatie zijn goedgekeurd volgens de internationaal geldende ISO-norm. Dit is vastgesteld door de BSIGroup, een onafhankelijke auditor op dit gebied.
Chantal Vesting Medewerker
Chantal
10/3/2024
5 min leestijd

VestingFinance heeft op 26 juli 2023 de certificering ISO 27001:2022 ontvangen.

Hiermee is aangetoond dat de informatiebeveiliging binnen onze IT & Changeorganisatie voldoet aan de internationale standaard en dat Vesting Finance eenbetrouwbare partner is op het gebied van informatie beveiliging.
De werkzaamheden, processen en protocollen voorinformatiebeveiliging binnen onze IT & Change organisatie zijn goedgekeurd volgens de internationaal geldende ISO-norm. Dit is vastgesteld door de BSIGroup, een onafhankelijke auditor op dit gebied.

Steven van Geuns, CIO: ‘Vesting Finance heeft zichaltijd al ingezet om zorgvuldig en transparant om te gaan met informatiebeveiliging. Voor onze partners en andere betrokkenen is deze certificering eenonafhankelijk oordeel dat de processen met betrekking tot het beveiligen vaninformatie op orde zijn en doelmatig functioneren. Daarnaast heeft het procesnaar deze certificering toe ervoor gezorgd dat we nog efficiënter zijn gaanwerken en het risicobewustzijn binnen onze organisatie verder is gegroeid. Allecollega’s zijn gemotiveerd om te werken aan de aandachtspunten en meer danbereidt om signalen op tijd te melden. Ik ben er trots op dat alle lagen van deorganisatie hebben meegeholpen om aan deze norm te kunnen voldoen. Het getuigdvan een mooie en sterke samenwerking. We succeed together!”

Als onderdeel van de certificering zal deinformatiebeveiliging jaarlijks door BSI Group geaudit worden om zo knelpuntentijdig te adresseren. Een proces dat Vesting Finance vol vertrouwen tegemoetziet!