r

Vesting Finance start speelgoed actie voor Speelgoedbank Amersfoort

Ons ESG-team is de gehele maand juni een speelgoedinzamelingsactie gestart, waarbij collega’s speelgoed en geld konden doneren voor de Speelgoedbank Amersfoort. Met succes!!! We hebben maar liefst vier volle kratten speelgoed opgehaald en er is daarnaast een mooi geld bedrag opgehaald waar we nieuw speelgoed van hebben gekocht.
Chantal Vesting Medewerker
Chantal
27/6/2024
5 min leestijd

Onze organisatie heeft een brede aandacht voor aspecten die te maken hebben met het milieu, de maatschappij en goed ondernemingsbestuur (ESG). In dat kader vinden we het belangrijk om sociaal bewust te zijn en daar waar mogelijk ons steentje bij te dragen in het realiseren van een financieel, vitale, maatschappij.

1 juni stond in het teken van de dag van het kind. Speelgoed is misschien geen eerste levensbehoefte, maar het is wel erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Elk kind heeft het recht om te spelen! Steeds meer gezinnen leven onder de armoedegrens en voor hen blijft er vaak geen geld over om aan speelgoed te besteden.

Ons ESG-team is daarom de gehele maand juni een speelgoedinzamelingsactie gestart, waarbij collega’s speelgoed en geld konden doneren voor de Speelgoedbank Amersfoort. En met succes!!! We hebben maar liefst vier volle kratten speelgoed opgehaald en er is daarnaast een mooi geld bedrag opgehaald waar we nieuw speelgoed van hebben gekocht. We gaan alles volgende week afleveren bij de Speelgoedbank Amersfoort.

We willen iedereen die heeft geholpen ontzettend bedanken voor dit mooie gebaar! Dankzij hen worden straks weer kinderen blij gemaakt!